Succesvol veranderen

Nieuwe richtlijnen, producten, technologie, werkwijzen, projectresultaten: ze zijn allemaal bedoeld om uw patiënt / cliënt de zorg en ondersteuning te blijven geven die u nodig vindt. Dat is extra  belangrijk in tijden van crisis en bezuiniginen. U investeert tijd en geld om de invoering ervan te laten slagen. Wat zou het mooi zijn als ze meteen werkten zoals de bedoeling  was. Maar lukt dat ook? In de praktijk blijkt dat lang niet altijd zo te zijn.

Wanneer vernieuwingen werken zoals het hoort, krijgt uw patiënt/cliënt de zorg die hij verdient, werken medewerkers met meer plezier en bespaart het management tijd en menskracht. Snoek-advies helpt u daarbij.  

Training "Wegwijs in implementeren"

Na  deze training hebt u praktische handvatten om direct zelf aan de slag te gaan.  U weet hoe u van de implementatie een succes kunt maken. Uw eigen vragen en ervaringen vormen de basis voor het interactieve programma. De training is bedoeld voor iedereen die een rol speelt bij het implementeren. U kunt inschrijven voor een open workshop, waarbij u samen met andere organisaties uit het werkveld aan de slag gaat.

Snoek-advies verzorgt de training ook op maat voor uw organisatie, zodat we op uw specifieke situatie in kunnen gaan. 

Van plan tot resultaat

Het kan zijn dat de diensten of producten die u wilt invoeren erg complex zijn.  Bijvoorbeeld omdat er veel mensen bij betrokken zijn, verschillende belangen een rol spelen, er meerdere afdelingen / organisaties betrokken zijn  of omdat er  veel weerstand tegen de verandering is. Snoek-advies stelt dan samen met u een implementatieplan en kan de uitvoering ervan begeleiden.

Deskundige uitvoering

U weet hoe u de verandering aan moet pakken en hebt misschien al een plan klaar liggen, maar u komt er niet aan toe. U hebt er geen tijd voor of geen (geschikte) mensen. Snoek-advies helpt u met de uitvoering van uw plan en zorgt er samen met u voor dat uw nieuwe diensten en producten echt gebruikt gaan worden. Dat bespaart tijd, geld en energie.” 

Neem voor een vrijblijvende offerte contact op. 

Angenieta Snoek

 
Drs. Angenieta Snoek
www.snoek-advies.nl
 
LinkedIn Angenieta Snoek
Twitter Snoek advies