Over Angenieta Snoek

Angenieta Snoek heeft jarenlange ervaring als senioradviseur en projectleider. Haar werk bestaat vooral uit het bedenken, opzetten en leiden van – complexe – projecten, liefst op de grens van beleid en uitvoering. U ontdekt haar kracht als ze nieuwe ontwikkelingen op weg helpt: van probleemanalyse tot en met het invoeren van nieuwe werkwijzen. In z’n totaal of als deelproject.

Haar ervaring komt van werkterreinen als:

  • gezondheidszorg
  • onderzoek
  • welzijn
  • overheid
  • commerciële dienstverlening.

Bruggenbouwer met hart voor mensen

Als bruggenbouwer komt Angenieta het best tot haar recht tussen verschillende groepen en culturen. Ook helpt ze graag om ervoor te zorgen dat mensen in Nederland zich zo goed mogelijk kunnen redden. U vindt haar dan ook vooral op plekken waar mensen anderen helpen of verzorgen. Hier stimuleert ze hen om vanuit liefde voor hun klant of patiënt te blijven werken, ondanks veranderingen in hun omgeving en in overheidsregels.

Snoek-advies: andere kijk op participatie en zorg

De ervaring van Angenieta leidde tot een eigen kijk op maatschappelijke participatie en vernieuwing in de zorg. Daarom werkt ze sinds 2007 vanuit haar bedrijf Snoek-advies. Door inschakeling van haar bent u verzekerd van iemand met vak- en mensenkennis, die de grote lijnen overziet, maar ook op detailniveau praktisch helpt. Lees wat u hebt aan haar werkwijze en diensten.

Angenieta laat haar maatschappelijke kant ook zien als:

Bekijk voor meer informatie Angenieta's CV. 

Angenieta Snoek

 
Drs. Angenieta Snoek
www.snoek-advies.nl
 
LinkedIn Angenieta Snoek
Twitter Snoek advies